Categorie
 
 
 
 
 

Este aceasta o tehnologie sigură?

Tehnologia probiotică SCD Probiotics nu este doar una sigură, acesta ar fi un criteriu foarte slab. Tehnologia noastră este literalmente benefică pentru sănătate și viață. Filozofia și obiectivul de bază atât al companiei noastre, cât și al furnizorilor noștri este că produsele cu sigla SCD trebuie să vindece oamenii și mediul, nu doar să nu facă rău!

Toate produsele îndeplinesc cele mai stricte standarde de siguranță și igienă din țările în care au fost fabricate - SUA, Ungaria și Polonia. Toate produsele sunt înregistrate și autorizate în UE.

Produsele noastre nu conțin substanțe chimice, conservanți, „e-uri”, culturi modificate genetic sau enzime artificiale.

Cea mai simplă modalitate de a explica procesul de producție este cu exemplul producției de chefir, varză acră sau „guașă”. Este un proces natural de fermentare - fermentarea laptelui acru. Sursa de zahăr fermentează - adică fermentează sub acțiunea culturilor probiotice SCD. PH-ul scade foarte rapid odată cu producerea de acid lactic. De asemenea, conservă produsul, deci nu este nevoie să furnizați conservanți suplimentari.

În același timp, compania noastră nu doar onest, ci și cu mândrie enumeră toate culturile de microorganisme pe care le folosește. Produsele noastre nu au în prezent o concurență egală în ceea ce privește conținutul culturilor probiotice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version