Categorie
 
 
 
 
 

Tehnologia SCD

Tehnologia probiotică SCD este de fapt o comunitate simbiotică de bacterii lactice, bacterii fototrofe, drojdii alimentare și alte microorganisme eficiente.

În 20 de ani de cercetare și dezvoltare continuă, SCD a perfecționat tehnologia ME pentru a crea produse și servicii mult mai bune, mai durabile și stabile pentru o varietate de aplicații. Avantajele unice ale tehnologiei SCD constă în următoarele caracteristici:

Conceptul comunității: Trebuie spus că marea majoritate a tehnologiilor microbiene actuale se bazează pe cultivarea și reproducerea monoculturilor sau „culturi pure” ale unei singure tulpini de microorganisme. Dacă un produs conține culturi diferite, înseamnă că au fost amestecate chiar înainte de uscare, ambalare și vânzare. Tehnologia SCD este fundamental diferită, deoarece tulpinile selectate sunt cultivate în comunitate. Fiecare tulpină se dezvoltă apoi în simbioză cu celelalte. Acest lucru face din comunitate un ecosistem mic. Acest ecosistem are o capacitate mare de supraviețuire datorită efectului sinergic. Acest proces a fost de fapt inspirat doar de natură, unde nu găsim niciodată microorganisme în formă pură monoculturală. În natură, ei trăiesc întotdeauna în interacțiune cu microorganismele din jur.

Durabilitate și stabilitate: Produsele cu tehnologie SCD sunt testate constant. Perioada de valabilitate minimă a produselor cu activitate microbiologică garantată este de 24 de luni. Unele produse au o activitate garantată de până la 36 de luni. O astfel de stabilitate oferă loc pentru opțiuni mai largi de transport, distribuție și depozitare.

Supraviețuirea în condiții extreme: Produsele SCD mențin un număr garantat de microorganisme vii la o temperatură de 5 până la 50 ° C și un pH de 2 până la 14. Aceste fapte afectează pozitiv nu numai posibilitățile de depozitare, ci și utilizarea într-un mediu chimic solicitant, comparativ cu produsele concurente.

Tehnologie organică naturală: Fiecare tulpină de microorganisme găsite în produsele SCD este naturală, deci nu este nici patogenă, nici modificată genetic. Produsele SCD au fost certificate pentru utilizare în producția ecologică (OMRI) în Statele Unite.


Ce fel de bacterii se găsesc în produsele SCD? Citiți aici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version